Καλώς ήρθατε στο boattickets.uti.gr "Online Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια και Ναύλοι"

 

test Το www.uti.gr σας προσφέρει τη μηχανή αναζήτησης για την εύρεση φθηνών ακτοπλοϊκών ναύλων για τις εσωτερικές και τις διεθνείς Ακτοπλοϊκές & Πορθμειακές γραμμές.

Βρείτε τον φθηνότερο ναύλο για τον προορισμό σας από χιλιάδες διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων των ακτοπλοϊκών εταιριών στην Ελλάδα και των ακτοπλοϊκών εταιριών στην Ευρώπη και εκδώσετε άμεσα το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Ακόμη σας προσφέρετε η δυνατότητα να συνδυάσετε και να ολοκληρώσετε μία κράτηση σε ξενοδοχείο στο κάθε λιμάνι μέσα από τα Ξενοδοχειακά καταλύματα, μέσα από μια βάση καταλυμάτων που αριθμεί περί τα 123.000 ξενοδοχειακά καταλύματα σε όλο τον κόσμο δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε τις ποιο συμφέρουσες τιμές.

Επίσης  μπορείτε να συνδυάσετε και να κάνετε κράτηση με το Ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο με το Αυτοκίνητο και όλα αυτά σε μια απλή έρευνα από τον υπολογιστή σας.

 

Στο www.uti.gr θα βρείτε τα πάντα για το Ταξίδι σας!


Τι περιλαμβάνει αυτή η ενότητα:

 

Εύρεση ακτοπλοϊκών και πορθμειακών δρομολογίων απλής διαδρομής ή πολλαπλών διαδρομών σε πραγματικό χρόνο και άμεση έκδοση εισιτηρίων ( boattickets.uti.gr - Real Time Bookings ).

" Ακτοπλοϊκές Εταιρίες " Παρουσίαση των Ακτοπλοϊκών εταιριών με πολλά στοιχεία για τα δρομολόγια και τους ναύλους.

" Δρομολόγια ανά Προορισμό " Παρουσίαση αναλυτικά των δρομολογίων ανά λιμάνι ανά χώρα με στοιχεία για τα δρομολόγια και τους ναύλους και τα πορθμεία.

" Online Λιμάνια " Πλήρης λίστα με πληροφορίες Λιμένων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο με διαδραστική λειτουργία και πολλές πληροφορίες.

" Real Time Traffic " Ενημερωτικοί On Line χάρτες με Real Time κινήσεις - τοποθεσίες - αφίξεις και αναχωρήσεις των πλοίων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

" Καιρός " Μετεωρολογικό + Πρόγνωση Καιρού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από τα ποιο εξειδικευμένα Sites.